No Eclips, No Party!

Biografie

Of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest of een overvolle feesttent, Eclips zal van elke gelegenheid gebruik maken om een top act neer te zetten. Met heerlijke rocknummers, de nieuwste hits, de lekkerste meezingers en vette Dance Classics heeft Eclips een repertoire voor jong en oud. Eclips is een gezellige Brabantse band die elk feestje als een nieuwe uitdaging ziet. Waar Eclips zijn entree maakt zijn barkrukken overbodig en is een dansvloer een must!

DSC07500-2.jpg

De Succes-factor

Allround Coverband ECLIPS heeft menig feesttent, zaal en café op zijn kop doen staan. Het succes van de band is mede te danken aan enthousiasme, strakke discipline, goede onderlinge band en het geweldige, voldane gevoel na een succesvol optreden. Want dat is het streven van Eclips, dat iedereen een spetterende avond heeft gehad en met een big smile het feest verlaat. Ons motto is ook niet voor niets: No Eclips, No Party!

KIJKAVOND

Heb je interesse in Eclips, maar wil je ze eerst graag ontmoeten en live horen? Schrijf je dan in voor een kijkavond! Klik op onderstaande link:

AANMELDEN

Korte promo Eclips

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.